Blog

Šarolika ponuda vrtnih garnitura

Bez obzira na to koliko truda, energije i novca uložili u vlastiti vrt to neće predstavljati baš ništa ukoliko u istom niste u mogućnosti uživati. A da tome ne bi bilo tako i da biste snagu i sunčevu svjetlost crpili neometano iz vlastita zelenog kutka na raspolaganju vam stoji neka iz šarolike ponude vrtnih garnitura.

Preferirali vi udobne naslonjače lijepo okupljene oko malog stolića, klasičan stol s nekoliko stolica ili pak raskošnu garnituru koje se ne bi posramile ni luksuzne jadranske plaže, na tržištu se doista za svakog ponešto može pronaći. I ništa manje bitno, i po pristupačnim cijenama.

Ukoliko imate natkriveni dio vrta u koji garnituru namjeravate smjestiti, poput sjenice ili trijema, tada preporučamo prirodne materijale poput drveta ili pak pruća, dok ćete višegodišnju trajnost otpornu na vremenske uvjete prije osigurati izborom plastičnih kao i garnitura od inih umjetnih materijala koji savršeno imitiraju one prirodne.

Također nastojte da vaša garnitura pored udobnosti ima i određenu čvrstoću koja će odolijevati eventualnim naletima vjetra pa i kiše te unaprijed predvidite i prostor u koji ćete je, nije li samim položajem i materijalom zaštićena, skloniti tijekom hladnih dana.

I još mala napomena za kraj! Nastojte kupovinu obaviti izvan sezone. Uštedjet ćete tako gomilu novca…

https://www.jeftinije.hr/L3/1752/namjestaj/vrtni-namjestaj/vrtne-garniture