Blog

Rak po horoskopu (cancer)

Vjerojatno toga sada ni sami niste svjesni, međutim istina je kako kaže horoskop za rakove sve više i više trošite sebe i svoje talente tako da se preko svake mjere zauzimate za druge osobe. Taj vas proces i takvo ponašanje iscrpljuje i troši vaše životne resurse, stoga nemojte preko svake mjere biti tu za drugoga. Vaš utjecaj naučio je druge kako da budu sigurni i ponosni na život koji su sami odabrali.

Danas morate napokon shvatiti ukupnost i količinu vašeg zalaganja i pozitivnog utjecaja, ali nemojte to shvaćati kao poticaj da učinite još i više za druge. Upravo sada, vaš je posao završen. Učinili ste ono što je moguće i stanite malo na loptu. Ako oni žele da im date neki savjet, bez brige pitat će vas. Vi stanite pored, prestanite se toliko zalagati jer istovremeno prekomjerno crpite sebe.

Kada ste posljednji put samo tupo gledali ljude? Odmorite se u danu i uživajte u parku, restoranu ili trgovačkom centru i pogledajte oko sebe. Izbor odjeće, frizura i navike iznenada su najfascinantnija stvar na svijetu. Dobit ćete ogromnu zabavu i odmor duše i tijela iz neobičnosti promatranja drugih ljudi. Ovo je samo početak jednog razdoblja u kojem vam je potrebna zabava i dobar odmor.

Uskoro ćete biti u iskušenju da se pomaknete daleko od vaše uobičajene svakodnevnice i šokirate one koji misle da vas dobro poznaju. Velik dio bit će usmjeren na vas i vaše emocionalne potrebe, stoga budite spremni za više od jednog srca. Bit ćete u kontaktu sa svojim osjećajima i sretniji nego ikad. Tijekom vikenda bit će prilika za brzu kupnju ili neku drugu radnju koju želite obaviti, ali potrajati će samo par minuta, a ne nekoliko sati vašeg vremena. Ako si to možete priuštiti, idi ka tome.

http://astrotarot.eu/horoskop.php?sign=cancer