Blog

Podržite BESTplatnu IT edukaciju za nezaposlene

Otvoreni poziv za sudionike / korisnike BESTplatne obuke za web i grafički dizajn u okviru projekta “Design your job II”

Besplatne obuke iz osnova web i grafičkog dizajna održat će se od početka listopada do kraja prosinca, kroz program od 12 radionica. Poziv je otvoren za sve, bez obzira na završenu školsku spremu, znanje ili iskustvo u oblasti IT-a. Radionice će se održavati u Sisku, Kutini i Petrinji. Namjenjene su prije svega mladima od 15 do 30 godina, ali i starijima koji su dugotrajno nezaposleni. Prijave se primaju do 20.09.2017. godine.

Više informacija o projektu možete saznati na www.designyourjob.org a o uvjetima natječaja, samoj obuci i prijavne formulare koje je nephodno popuniti, možete pronaći na http://www.skwhat.com/2017/08/otvoreni-poziv-natjecaj-za-sudionike-korisnike-za-bestplatne-obuke-za-web-i-graficki-dizajn-u-okviru-projekta-design-your-job-ii/

Obuke se provode u okviru projekta „Design your job II“ koji je podržan od strane EU kroz Erasmus + program i koji se provodi na prostoru Srbije, Hrvatske i Albanije. Cilj projekta je povećanje zaposlenosti prije svega mladih ljudi, kroz razvoj i testiranje specifičnih IT programa (razvoj web stranice / dizajn i grafički dizajn) traženih na tržištu rada, koji također mogu biti korišteni za sustavnu prekvalifikaciju / dokvalifikaciju nezaposlenih osoba. Projekat provodi Centar za omladinski i društveni razvoj „RES POLIS“ iz Novog Sada zajedno s partnerima:

Nacionalnom službom za zapošljavanje – RS,
Hrvatskim zavodom za zapošljavanje – RH,
Koordinacijom udruga mladih Siska – RH,
Centrom za neformalno i cjeloživotno učenje „CNELL“ – AL